Relatiegeschenken en promotiemateriaal op Urk

Wat je ook kan bedenken, bij GBU printmedia kunnen we het leveren met jouw logo en naam gedrukt, geborduurd of gegraveerd. Van zakelijke geschenken tot duizenden pennen met je logo. GBU printmedia is het adres voor relatiegeschenken in Urk en de Noordoostpolder. Onze adviseurs staan midden in de markt en kunnen jou een professioneel advies geven over jouw bedrukte mokken, mutsen, aanstekers, sjaals, balpennen en waterfles. Wil je weten of wij iets kunnen leveren? Bel of mail eens met GBU printmedia, de kans is groot dat het in ons assortiment zit!

Een groot assortiment bedrukte geschenken

GBU printmedia heeft tientallen jaren ervaring op het gebied van drukwerk. Dat geldt voor papier, maar ook voor jouw promotiemateriaal, geschenken, signing en uitingen. Wij drukken alles!

Interesse?

Neem dan eens contact op met onze experts. Je kan het formulier op deze pagina invullen, een mailtje sturen, bellen of gewoon even langskomen op het Spijk 4 te Urk!

 


 

 

Top 10 gadgets om je personeel of relaties cadeau te geven

Bedank je personeel of relaties met een uniek cadeau! Er zijn ontelbaar veel opties en GBU denkt graag met je mee. Om je alvast wat inspiratie te geven, hebben wij dé 10 leukste gadgets om te bedrukken met jouw logo op een rijtje gezet.

1. Kleding

Een heerlijke warme hoodie voor de winter of juist een luchtig T-shirt voor de zomer. Of wat dacht je van een kerstrui in de huisstijl van je bedrijf? Origineel en warm!

2. Drinkfles

We kunnen niet meer zonder, een herbruikbare drinkfles. Handig om mee te nemen naar het werk of sporten.

3. Rugzak

Een rugzak biedt meer ruimte dan je denkt. Daarom is het zo'n populaire keuze! Ontdek verschillende materialen, zoals polyester voor op vakantie of katoen voor de boodschappen.

4. Promotiepakket met kantoorartikelen

Notitieboekje, pennen, agenda, noem het maar op! Voor klanten hebben wij ook promotiepakketjes ontwikkeld. Handig, want alles wat je nodig hebt in één pakket!

 

  

5. Sleutelhanger met bieropener

Nooit meer zoeken naar een opener, hij hangt gewoon aan de sleutelbos! Zo geniet jij overal van een heerlijk drankje.

6. Theedoos

De theezakjes liggen vaak verspreid door de keukenla, hoe handig is dan een theedoos!

7. Aansteker

Een aansteker is een kleine gadget, maar wordt veel gebruikt. Onderschat de impact van dit product zeker niet en zorg voor een vurige verspreiding van jouw merk of bedrijf.

 

 

8. Duimstok

Altijd handig om in huis te hebben is een meetlint of duimstok. Even het muurtje opmeten of het kastje. Deze gadget gaat zeker gebruikt worden!

9. Powerbank

Een powerbank is een onmisbaar item, zeker voor mensen die veel onderweg zijn voor hun werk of voor degenen met een ‘travel addiction.

10. Zomeraccessoires

Van een beach handdoek, tot een sporttas en andere leuke zomerartikelen! Leuk om je personeel of relaties een fijne zomer te wensen.

 

 

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Wij laten het graag aan je zien.

Neem contact met ons op!

Ik wil relatiegeschenken

* Verplicht veld