Bij GBU gaan we met de tijd mee. Van oudsher zijn wij een drukkerij, maar met de mogelijkheden van nu, kunnen we zoveel meer dan alleen drukwerk produceren. Print, fotografie, ontwerp, opmaak en tekst zijn onderdelen die wij gebruiken om je bedrijf naar een hoger level te brengen.

Een visitekaartje dat écht opvalt? Dan ben je bij GBU aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat het print- en drukwerk van jouw bedrijf écht opvalt en een mooie uitstraling heeft.

Op zoek naar een mooi relatiegeschenk met bedrukking? Ook dan is GBU hét adres voor een professioneel en kwalitatief product.

Vertrouwen

Wederzijds vertrouwen tussen ons en onze klanten vinden wij ontzettend belangrijk. GBU printmedia maakt daarom graag kennis met je om je wensen door te nemen, voordat wij vrijblijvend een offerte uitbrengen. Zo kunnen we je verzekeren van het mooiste resultaat!

Specialismen onder één dak

GBU, SPIKKER en KIEK zijn één adres voor al jouw promotiedoeleinden. GBU richt zich op print- en drukwerk, SPIKKER is expert op het gebied van strategie, online marketing, websites en foto-/videografie. Bij KIEK kunnen onze klanten terecht voor signing, autobelettering, kantoorbeleving en gevelreclame.

Met de specialisten in huis voor creatieve ontwerpen, marketing, drukwerk en signing, kunnen wij een complete dienstverlening aanbieden.