Een kerstkaart met eigen, uniek design

Persoonlijke kerstkaarten sturen naar familie of relaties? Dat kan met GBU printmedia. Ga voor een eigen, persoonlijk design. Of kies er één uit de jaarlijkse collectie van onze ontwerpers. Sfeervol, gezellig, vertrouwd of intiem, GBU maakt het mogelijk.

Kerstkaart

Een kerstkaart kiezen bij GBU is zo gepiept. In de collectie van onze ontwerpers zit voor ieder wat wils. Ga je voor een Urker sfeerfoto, of toch iets neutralers? Voeg een eigen tekst toe en de kerstkaarten zijn klaar voor verzending. Uiteraard kun je ook kiezen voor een persoonlijk samengesteld design.

Info aanvragen
Team- of bedrijfsfoto

Maak je kerstwens persoonlijker door een team- of bedrijfsfoto te laten maken. Creëer een onvergetelijk contactmoment met je familie, klanten of zakenrelaties. Wil je echt uitpakken met je team- of bedrijfsfoto? Maak dan een afspraak met onze professionele fotograaf. Hierdoor wordt de sfeer van jouw onderneming in één shot vastgelegd.

Info aanvragen
Digitale Kerstkaart

Ga je dit jaar voor een traditionele of vernieuwende kerst? Met de digitale kerstkaart van GBU deel je jouw kerstwens via social media of in een kerstmail. Wij ontwerpen, filmen en monteren het graag voor je. Maak je digitale kerstkaart onvergetelijk met GBU.

Info aanvragen

Ho, Ho, Ho!

Vermijd lastminutestress en regel jouw kerstwens op tijd. Neem jezelf werk uit handen in de drukke decemberperiode door nu alvast je kerstkaarten te regelen! De designers van GBU printmedia helpen je daarbij. Liever gemakkelijk? Kies dan een kaart uit één van onze onderstaande collecties, voeg je eigen tekst toe en voilà, je kaarten zijn klaar voor verzending.