Kondig de geboorte van jullie kindje op een originele manier aan met een uniek geboortekaartje of babyvideo. Deel het bijzondere moment met familie, vrienden en iedereen die mag weten hoe blij jullie zijn met de geboorte van jullie baby; privé of via social media.

Geboortekaartjes

Geboortekaartjes en GBU gaan al jaren samen. Stoer, schattig, modern, hip of juist uniek? Wij hebben alles in huis om ieder geboortekaartje naar wens te maken. Laat onze ontwerpers een uniek kaartje maken, of kies er één uit onze uitgebreide collectie. Haal gratis en vrijblijvend onze collectie op om deze rustig door te bladeren. Thuis of op afspraak bij GBU. Laat je als kersverse ouders inspireren door de mogelijkheden van GBU.

Info aanvragen
Babyvideo

Wil je zo snel mogelijk iedereen op de hoogte stellen van jullie pasgeboren baby? Deel deze bijzondere gebeurtenis op een unieke manier. Nieuw bij GBU printmedia is de babyvideo. Geheel in overleg en op jullie manier maakt onze videograaf deze babyvideo. Bijzonder om nu te delen met vrienden en familie, maar nog mooier om later terug te kijken en te blijven koesteren. GBU is de plek waar beeld werkelijkheid wordt.

v.a. € 299,-
Info aanvragen
Kaartjes & Video

Hoe kun je de geboorte van jullie baby beter bekendmaken dan met een geboortekaartje én een babyvideo. Laat iedereen jullie kindje bewonderen op deze speciale manier. GBU heeft alles op één plek om in jullie wensen te voorzien.

-20% Combi korting
Info aanvragen

Geef het kado

Geef het geboortekaartje en/of babyvideo cadeau. Een cadeau dat ouders altijd zullen koesteren. De baby zal deze beelden altijd blijven bewaren, een herinnering voor het leven. Wil je de toekomstige ouders van tevoren al laten weten dat je dit cadeau aan hen wilt geven? Wij pakken de waardebon mooi in, zodat de ouders zelf hun wensen met GBU door kunnen nemen.

Geef het kado
Beelden om voor altijd te koesteren
  • Eerste prille moment wordt vastgelegd
  • Uiterlijk de volgende werkdag is jullie video klaar
  • Geheel in stijl van jullie geboortekaartje
  • Optie: versie voor Whatsapp of Instagram
  • Tip: het mooiste cadeau om te geven
Vraag info aan
Hoe ziet een babyvideo eruit?

Onze videograaf komt ’s morgens maximaal anderhalf uur langs bij jullie thuis. Dit in verband met het mooie ochtendlicht. Wij van GBU printmedia houden van pure momenten. Momenten als baden, voeden, slapen of knuffelen met de familie kunnen worden vastgelegd. Wij zorgen dat de video de volgende werkdag af is. Deze kan eventueel als geboorteaankondiging worden verstuurd op Whatsapp of op Instagram.